Ekstra-lehdet

Ekstra-lehdet ovat nimensä mukaisia lehtiä, jotka eivät vaikuta W.i.t.c.h.-lehtien tarinan kulkuun vaan antavat esimerkiksi lisätietoa jostain päätarinan henkilöstä. Osa lehdistä on kausittaisia ja ne liittyvät esimerkiksi joihinkin juhlapyhiin, kuten jouluun.

Ekstra 1: Aivan ensimmäinen ekstra kertoo Elyonista, Meridianin uudesta kuningattaresta ja W.i.t.c.h.-tyttöjen hyvästä ystävästä. Tässä sarjakuvassa Elyon lähtee tutkimaan valtakuntaansa, jota ei tunne kovin hyvin. Lehden lopusta löytyy myös 12 sivua Elyonin salaisia päiväkirjamerkintöjä.

Ekstra 2: Toisen ekstran aiheena on Cornelian ja Calebin elämä ja se, mitä olisi tapahtunut, jos Caleb ei olisi halunnut erota. Ekstrassa on kaksi tarinaa, "Cornelian tarina" ja "Calebin tarina". Katsotaan, mitä olisi tapahtunut, jos Caleb olisi päättänyt muuttaa Cornelian luokse Heatherfieldiin ja mitä olisi tapahtunut, jos Cornelia olisi päättänyt lähteä Meridianiin. Molemmat tarinat päättyvät todeten, ettei parin yhteiselo olisi onnistunut - heidän maailmansa olivat liian erilaiset.
Ekstra 3: Tämä ekstra on toteutettu kierrevihon tapaan ja se on nimeltään "Minun W.i.t.c.h.-kesäni". Lehti onkin tarkoitettu kesäpäiväkirjaksi W.i.t.c.h.-fanille! Lehdessä on horoskooppijuttuja, tyylivinkkejä ja muutama yksisivuinen sarjakuvakin.
Ekstra 4: Neljäs ekstra sisältää tarinan nimeltä Kandrakarin sydän ja se kertoo hieman taustatarinaa tyttöjen voimille ja siitä, miten tytöt pärjäisivät, jos heillä olisikin hallussaan eri luonnonvoimat. Lisäksi lehdessä on kaksi peliä, Kandrakarin kartta ja pelilauta ja pelikortit pelejä varten.
Ekstra 5: Ensimmäisessä Halloween-ekstrassa on 44 sivua, joilta löydät W.i.t.c.h.-tyttöjen juhlavinkit, kaksi testiä, jättihoroskoopin ja halloween-pelin. Lisälahjana lukija sai myös W.i.t.c.h.-keräilytarra-albumin.
Ekstra 9: 9. W.i.t.c.h.-ekstralehti perehtyy tarkemmin tyttöjen opinahjon Sheffield Instituten arkeen ja tapahtumiin. Lehdessä on kolme testiä, kouluhoroskooppi, ystäväsivut, minijuliste, pieni lautapeli ja taikavinkkejä. Lisäksi lehden mukana saa maagisia W.i.t.c.h.-tarroja.
Ekstra 10: Tässä Halloween-ekstrassa on 48 sivua, kaksi testiä, horoskooppi, tehtäviä, tietoa W.i.t.c.h.:n maailmasta, juhlavinkkejä ja halloween-koristeet.
Joulualbumi 2005: W.i.t.c.h.-joulualbumi sisältää uuden sarjakuvan W.i.t.c.h.-tyttöjen joulujuhlasta. Lisäksi lehdessä on muun muassa jouluhoroskooppi, tyyli- ja lahjavinkkejä ja jopa herkkuvinkkejä. Joulualbumi on tavallista W.i.t.c.h.-albumia kookkaampi.
Ekstra 12 12. ekstra on julistelehti, joka sisältää 24 upeaa W.i.t.c.h.-aiheista julistetta, kolme testiä ja 20 ystävänpäivälahjavinkkiä. Juliste-ekstra on tavallista W.i.t.c.h.-lehteä suurikokoisempi lehti.
Ekstra 13 13. ekstra kertoo W.i.t.c.h.-jengin uudesta (tilapäisestö) jäsenestä Orubesta ja hänen elämästään Heatherfieldissä. Orube-ekstra on tavallista W.i.t.c.h.-lehteä suurempi.