Tervehdys!

Olen karvaa vaille 30-vuotias terveydenhoitaja Varsinais-Suomesta. Olen tehnyt kotisivuja vuodesta 2004 lähtien, käyttäen apuna niin (x)html:ää, css:ää kuin pikkuisen php:täkin. Taitan myös mainoslehtisiä ja lehtiä, tällä hetkellä taitan Suomen Maine Coon -kissat ry:n jäsenlehteä.

Jos en kirjoita tai kuvaa itse, käyttämäni fontit ja kuvat ovat lisenssivapaita tai lisenssiltään sellaisia, että niitä voidaan käyttää myös kaupalliseen tarkoitukseen ilman lisäkuluja.

Tekemiäni ulkoasuja - Kuvitusta - Kiinnostuitko? - Yhteystiedot

Tekemäni ulkoasuja ja kotisivuja

Klikkaa kuvaa päästäksesi varsinaiselle sivulle, jolla ulkoasu on tai nähdäksesi isomman kuvan ulkoasusta. Koodaan ulkoasuja alusta lähtien itse, voin muokata olemassa olevia ja teen myös kotisivuja WordPressin avulla.

Kuvitusta

Halutessa voin myös suunnitella logon sivuja varten tai muuta kuvitusta ja grafiikkaa. Tällaista grafiikkaa voivat olla esimerkiksi linkitysnappulat, logot tai mitä julkaisusi kaipaavatkaan. Piirrän lähinnä ihmisiä ja eläimiä. Myös monipuolinen kuvankäsittely onnistuu.

Logoja

Klikkaa pientä kuvaa saadaksesi esiin kuvan koko logosta.

Linkitysnappuloita


Kuvituksia

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit ja haluaisit minun toteuttavan sinulle nettisivut ja/tai grafiikkaa, ota yhteyttä sähköpostitse. Käytän nettisivuilla myös mielelläni hyödyksi valokuvia ym. joita tilaajalta löytyy.

Maksusta sovitaan.

Yhteystiedot

Heidi Arvonen

Sähköpostiosoite arvonenh@gmail.com

Takaisin alkuun
© Heidi Arvonen 2012-2020