RW Club

RW Club

versio 30: Sielun peili

Ulkoasut


Täältä löydät kuvat ja tiedot RW Clubin edellisistä ulkoasuista. Pikkukuvia klikkaamalla näet hieman isomman kuvan.

1.0

Milloin: 3.8.2004 ->
Info: Yksinkertainen framehökötys, fonttina oli Courier tms.

2.0

Milloin: Loppuvuodesta 2004 ->
Info: Sama fontti kuin edellisessäkin ja edelleen kehyksiä. Näyttää jo vähän paremmalta, mutta kaipasi vielä viilailuja.

3.0

Milloin: 21.1.2005 ->
Info: Tässä käytettiin jo iframeja ja hieman erilaisia koodeja. Otsikko ei kuitenkaan ollut toimivimmasta päästä. Ulkoasun tausta oli ottamani.

4.0

Milloin: 26.4.2005 ->
Info: Tämä alkoi näyttää jo persoonallisemmalta, vaikkakin Iframe-linjalla mentiin edelleen. Ulkoasu oli väriltään ja taustaltaan kesäisempi. Taustakuvana tälläkin kertaa itseottamani kuva, tällä kertaa pihastamme. Kolme erilaista valikkoa, Riikin, Wood ja muut. :)

5.0
Milloin: 9.8.2005 ->
Info: Tästä unohtui ottaa kuva, kun oli niin kiire kuudennen ulkoasun kanssa.
Väri oli kelta-oranssia ja se oli melkein samanlainen kuin edellinen, mutta valikko oli toteutettu taulukoilla. Tässä versiossa oli jo kävijälaskuri.

6.0

Milloin: 18.4.2006 ->
Info: Sininen sävy sopi talveen, vaikka ulkoasu julkaistiin sivutilan hostin oikkujen takia vasta kovin myöhään. Tämä oli siis ensimmäinen RW Clubin layout pitkän tauon jälkeen. Ensimmäinen RW Clubin ulkoasu, jossa ei ollut frameja.

7.0

Milloin: 21.5.2006 ->
Nimi: Kesäpäivä
Info: "Kesäpäivä" oli todella isokokoinen ulkoasu. Se näytti hyvältä isommilla näytöillä ja Mozilla Firefoxilla. Internet Explorer taas heitti valikon tekstidivin alapuolle. Kaikesta huolimatta paras tähänastisista ulkoasuista. Viimeinen ulkoasu, jossa Woody oli mukana ja ensimmäinen, jolla oli nimi.

8.0

Milloin: 28.6.2006 ->
Nimi: Muisto ystävyydestä
Info: Aika isokokoinen tämäkin, joten pieninäyttöiset saivat jälleen kauhistella. Itse asiassa pidin tästä paljon. Tämä oli myös ensimmäinen ulkoasu, jossa ei ollut Woodya enää. Kivat värit, kesäulkoasu.

9.0

Milloin: 31.8.2006 ->
Nimi: Syystuuli
Info: Inhosin tätä ulkoasua. Aivan kamala, kauhean pieni ja niin ruma. :D Värit sentään olivat ihan mukavat, mutta tämä oli liian yksinkertainen ja muistutti liikaa kuudetta. Enkä edes jaksanut vaihtaa tätä kovin pian.

10.0

Milloin: 29.10.2006 ->
Nimi: Ensilumi
Info: Tämä nyt oli aivan samanlainen kuin kahdeksas, logo vain oli vähän isompi ja värit totta kai erilaiset. Mutta pohjakoodi oli sama. Tämä oli todella vähän aikaa, koska totesin, että luminen ulkoasu ei sovi mustaan jouluun. :) Olihan tämä kuitenkin ihan kiva.

11.0

Milloin: 12.1.2007 ->
Nimi: Kivitie
Info: Tässä ulkoasussa sain valikon viimein vasemmalle! Se on ollut kovien ponnistelujen tuloksena ja olen iloinen, että se oli viimein siellä, minne sen halusinkin. 8D Pidin tästä, vaikka se näyttikin aika paljon samalta kuin 8. ja 10.

12.0

Milloin: 3.3.2007 ->
Nimi: Valo
Info: Hallelujah, tämä oli peräti nätti! Tein suht hyvän kuvankin kokonaan koneella ja valikko on siellä missä pitääkin - ja toimii kaiken lisäksi, vaikka aluksi vierityspalkin kanssa oli ongelmia.

13.0

Milloin: 3.5.2007 ->
Nimi: Unenturvaaja
Info: Jos sanoin joskus, että yhdeksäs ulkoasu oli kamala, niin tämä oli melkein pahempi! Mustavalkoinen on ihan kiva juttu, mutta tämän ulkoasun asettelu oli aivan kamala. Kuva oli jotenkin liian alhaalla ja jpg-muoto näkyi selvästi rosoisena. Oikeastaan todella tylsä.

14.0

Milloin: 4.6.2007 ->
Nimi: Rauha
Info: Oikeastaan oikein kiva. Tällä kertaa kaikki linkit olivat näkyvillä valikossa, eivätkä tylsästi linkkien "takana". Kuvakin sopii hyvin kokonaisuuteen. Ehkä väri olisi voinut olla vaikka vihreä, mutta eipä se haittaa.

15.0

Milloin: 27.9.2007 ->
Nimi: Kaipuu
Info: Sain tähän ulkoasuun kivan linkkikoristelun ja onhan tämä muutenkin ihan hyvän näköinen. Minun vain pitäisi ehkä alkaa tehdä näihin hieman eri sommitteluja. :P Kuva ainakin on kiva ja jatkan edelleen sillä linjalla, että pidän Riikinin mukana niissä.

16.0

Milloin: 8.12.2007 ->
Nimi: Talven keskellä
Info: Samalla sommittelulla jatketaan - ja myös sinisellä värillä. Pidin oikeastaan vain tuosta otsikkokuvasta, mutta menkööt nyt sitten. :D Seuraavan ulkoasun luulisi miellyttävän silmää enemmän, ainakin värinsä puolesta.

17.0

Milloin: 03.04.2008 ->
Nimi: Kevään paluu
Info: Viimeinkin jotain muuta kuin sinistä! Olinkin jo lopen kyllästynyt siihen. Tämän ulkoasun logo on toteutettu hieman pilkkomisen kaltaisella tavalla ja olen oikeastaan kokonaisuuteen todella tyytyväinen. Olisin kyllä halunnut tuon "lukuikkunan" jatkuvan niin pitkälle kuin tekstiä riittää, ilman vierityspalkkia, mutta sitten valikko olisi saattanut jäädä ylös ja aina olisi tarvinnut kelata sivu alkuun vaihtaakseen osiota. :/ Hahmot ulkoasussa ovat vasemmalta oikealle/ylhäältä alas: Dain, Tenfoldy, Niiru, Seiruc, Riikin, Katerugi ja Jahore.

18.0

Milloin: 06.09.2008 ->
Nimi: Katseesi kertoo
Info: Halusin jotain yksinkertaista ja kivaa, tässä siis tulos. Kokeilin myös ruskean eri sävyjä, se tuntui onnistuvan hyvin. ^^ Onnistui ulkoasu kyllä muutenkin, erityisesti sommittelunsa puolesta.

19.0

Milloin: 25.03.2009 ->
Nimi: Auringonlaskun tie
Info: Kuten sanottu, logokuva onnistui hyvin, mutta valikon sijoittelu on aika syvältä. Värimaailma on kyllä juuri sellainen kuin halusinkin, joten tästäkään ulkoasusta ei löydy suurempaa valittamista. Tämä oli kyllä yksi hankalimmista ulkoasuista, joita olen yrittänyt saada toimimaan oikein.

20.0

Milloin: 17.06.2009 ->
Nimi: Omenankukka
Info: Pitkästä aikaa minulla oli vaikeuksia keksiä ulkoasulle nimeä. Tarkoituksena oli tehdä isokokoinen ulkoasu ja tällainen tuli. Ei lopu tila kesken. Kaikin puolin onnistunut ulkoasu.

21.0

Milloin: 22.03.2010 ->
Nimi: Varjot
Info: En ole ikinä ennen tehnyt tällaista tummansävyistä ulkoasua, sillä minusta ne värit on kulutettu niin loppuun useimmilla sivuilla. Ajattelin vaihtaa jossain vaiheessa ulkoasun värit, mutten koko tyyliä, koska se olisi ehkä liian työlästä. Nimi on todella tylsä, enkä saanut edes alkuperäisen kuvan kaikki neljää Varjoa mahtumaan logo-kuvaan, mutta kai nimi on silti passeli. :P

22.0

Milloin: 10.07.2010 ->
Nimi: Seuraa minua
Info: Kuten lupailin, muutin tähän ulkoasuun vain värit ja kuvat edellisestä, koska energiani ei riittänyt kokonaan uuden koodaamiseen. Tein ulkoasun kuvaa todella pitkään ja siksi ylipäätään ulkoasunteko venähti - taas. Olen kyllä tyytyväinen värimaailmaan.

23.0

Milloin: 16.10.2010 ->
Nimi: Kolmen voima
Info: Halusin pitkästä aikaa vihreää ja olin suunnitellut tätä ulkoasua jo pitkään. En saanut kuvaa sommiteltua tähän mukaan ihan niin hyvin kuin halusin, mutta muuten olen sitä mieltä, että tämä onnistui hyvin. Valikon kanssa oli tosin jälleen kerran ongelmia.

24.0

Milloin: 04.11.2011 ->
Nimi: Uusi tuttavuus
Info: En voi edes tajuta, kuinka kauan edellinen ulkoasu oli. Minulla vain ei yksinkertaisesti ole aikaa vaihdella ulkoasua niin tiuhaan kuin ennen. Joka tapauksessa - tämä on hiukan myöhään tehty, syksyinen ulkoasu, jossa Riikin on nähnyt talitiaisen ja yrittää tehdä tuttavuutta tämän kanssa, ja tinttikin on kiinnostunut uudesta ystävästä. Mietin pitkään, miten toteuttaisin valikon tässä ja sitten ratkaisu ikään kuin tipahti taivaasta ja olen aika tyytyväinen. :)

25.0

Milloin: 11.04.2012 ->
Nimi: Ylpeä sinusta
Info: Kuvassa ovat Riikin ja Moonlight ja ulkoasun nimi juontaa juurensa tästä kaksikosta. Moonlight vaan on ylpeä Riikinistä. Ulkoasua oli kiva tehdä ja inspiraatiota siihen etsin netin syövereistä. Ulkoasukuvasta piti aluksi tulla aivan erilainen, siinä piti olla vain Riikin ja kirsikoita, mutta lopulta päädyin tähän.

26.0

Milloin: 01.08.2012 ->
Nimi: Oma sankarini
Info: Kamppailen nykyään todella paljon ulkoasukuvien kanssa ja tässäkin piti ensin olla Riikin, Dain ja Niiru, sitten jokin ryhmäkuva ja lopulta päädyin hieman pelkistettyyn kuvaan Riikinistä - omasta sankaristani ja tietysti oman sarjakuvansa sankarista. Näin paljon vaivaa tämän ulkoasun eteen ja olen tyytyväinen lopputulokseen.

27.0

Milloin: 15.11.2012 ->
Nimi: Talven ihmemaa
Info: Siihen aikaan, kun vaihdoin ulkoasun, ei meillä päin ollut pisaraakaan lunta. Siitä huolimatta, minulla oli oikein talvinen olo ja halusin jotain oikein lumista. Olen todella tyytyväinen ulkoasun kuvaan ja ei tämä muutenkaan ole huono. Muistelen edelleen sitä aikaa, kun inhosin tehdä sinisiä ulkoasuja - nyt teen niitä taas mielelläni. :)

28.0

Milloin: 9.6.2013 ->
Nimi: Missä kuljimme kerran
Info: Inspiroiduin hirveästi siitä, että pääsisin piirtämään myös Woodin. Kuva syntyi kuin itsestään ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Ulkoasua oli muutenkin mukava tehdä ja sain toteutettua sen haluamallani tavalla. Tässä ulkoasussa on paljon yhteneväisyyksiä RW Clubin ensimmäiseen ulkoasuun.

29.0

Milloin: 10.5.2014 ->
Nimi: Parhain lahja
Info: Minulla oli hankaluuksia sen kanssa, mihin laittaisin tässä ulkoasussa otsikkokuvan siten, että se myös näyttäisi kivalta. No, sopiva paikka löytyi. Tämän ulkoasun yleisilmeestä tuli aika tummanpuhuva, vaikka aiheena olikin ystävyys.

30.0

Milloin: 25.4.2015 ->
Nimi: Sielun peili
Info: Nimi tulee sanonnasta "silmät ovat sielun peili" ja juontuu ulkoasun kuvasta, jossa Riikin tuijottaa intensiivisesti katsojaan. Vaikea uskoa, että tämä on jo RW Clubin 30. ulkoasu! Koska pidän nostalgioinnista, tämä ulkoasu on saanut vaikutteita sivujen kolmannesta ulkoasusta. Alun perin tämän ulkoasun piti olla mustavalkoinen, mutta sitten sain (onneksi!) inspiraation tehdä ulkoasusta tällaisen. Ulkoasussa on uutta myös se, että RW Clubissa ei ole ikinä ollut vastaavanlaista "drop-down"-valikkoa. Kovasti tässä yrittää edelleenkin keksiä jotain uutta. :)

Kaikki materiaali © Riikin, ellei toisin mainita (2003-2017).