RW Club

RW Club

versio 30: Sielun peili
VANHA AWARD III
1. palkinto

Dementia - Detrah
Sivulla on hyvä nimi ja heti kun astuin sivuille, ihastuin uuteen ulkoasuun. Tosin minun mittapuullani "uusi" voi olla vanhakin... Mutta siis, sarjakuva vaikuttaa mielenkiintoiselta ja odotan sitä itsekin lisää. Gallerioista löytyy mukavasti materiaalia ja vaikka sivujen valikko ei olekaan suuri niin materiaalia on siltikin paljon. Miinuksena se, että osa galleriakuvista ei toimi. Mutta... kyllä Dementia ansaitsee ykköspalkinnon. :)

Chibi.net - Chibi
Ulkoasun panda on todella suloinen! ^.^ No, siis... Chibi.net on kehittynyt hirveästi ja tutoriaaleja on todella ilo lukea. :) En voinut muuta kuin antaa ykköspalkinnon sivulle, joka on vain parantunut. Ylläpitäjäkin vaikuttaa mukavalta, joka siis saa aina minun silmissäni enemmän pisteitä. RW Clubin linkkiä ei tosin löydy, mutta eiköhän se tälläkin kertaa anneta anteeksi. ^^


2. palkinto

Sudenkorento - Anni
Sudenkorento ei ole kovinkaan vanha sivusto, mutta se on pärjännyt hyvin ja on pysynyt aktiivisenakin. Tunnen ylläpitäjää sen verran, että voin sanoa hänen olevan mukava persoona, joka on tietysti aina plussaa. :) Sivuilta löytyy hyvät perusasiat, galleriakuvia ja myös muunlaista tekemistä. Ei ihan ykköspalkinnon arvoinen (ainakaan vielä), mutta lähellä ollaan. ^^

Schrei - Nata
Minusta tämä sivu ansaitsee toisen palkinnon. Nämäkään eivät ole olleet kauaa toiminnassa, mutta ovat luultavimmin pyörineet ihan hyvin. Materiaaliakin on jo ehtinyt kertyä. Sarjakuvaa ei ole, mitä olisi ehkä odottanut. :P Ylläpidosta löytyy kuitenkin runsaasti tietoa, mikä on kivaa ja linkeistä RW Clubin linkki. Kakkossija siis näillä eväillä. ^^

Wicked Mistake - Noora
Sivuilla on aivan ihana ja selkeä ulkoasu. Eikä pelkästään mustavalkoinen vaan sitä on siivitetty vihreällä, punaisella ja sinisellä. Tällainenkin on plussaa, pelkkä mustavalkoinen tuppaa olemaan niin tylsää. :P Materiaalia ei kuitenkaan ole niin paljon kuin minunlaiseni ihminen ehkä kaipaisi, mutta mitä pienistä, ulkoasuja kuitenkin on. :D Kuvat ovat kuitenkin hyviä ja runot väh. yhtä hyviä. Sivuilta löytyy myös linkki RW Clubiin, mikä on ihana piristys. Vierailen toistekin.


3. palkinto

Leaves - Studu
Aloitan taas ensin ulkoasusta - teksti on melko vaaleaa ja tekstinlukuikkuna ei ole minusta kovinkaan hyvin aseteltu. Näyttää siltä kuin osa tekstistä puuttuisi, vaikka kaikki onkin mukana. :P Kuvat lataavat myös hitaasti, koska ovat luultavasti suurin osa png-kuvia. Muuten sivu on perushyvää kamaa, eikä suurempia valittamisen aiheita löydy. RW Clubin linkkiä nyt ei löydy, mutta ei se ole suurikaan vahinko. :)

Firogon's site - Ryan
Sivusto on oikein mukava. Ulkoasu on kivasti toteutettu, lukuikkuna on ehkä hiukan liian pieni ja fontti voisi olla muu kuin Timew New Roman, mutta eiväthän sivut ole pelkkää ulkoasua. Sisältö on oikein mukava, gallerioista löytyy taidetta, vaikkakin lataus on hiukan hidasta, kun kuvilla ei ole mitään pikkukuvia vaan ne on pienennetty alkuperäisistä ja linkitetty. Tämäkään ei ole iso ongelma, tältä sivulta voidaan vielä odottaa jotain hienoa. :)

Taidekolo - aka-chan
Ulkoasu on persoonallinen ja hahmon ilme on jotenkin ihana. ^^ Linkkien väristä sen verran, että noin vaaleaan taustaan ei minun koneellani vaaleankeltainen ainakaan näy kunnolla. Gallerioissa on kuvia ja plussana tietysti RW Clubin linkki. Osallistuthan toistekin awardiin! En minä muuta järkevää osaa sanoa, hienot sivut, käyn varmasti toistekin.


Lohdutuspalkinto

Nyappy-Kami - Piriskidi
Etusivun kuva ei näy ja huomasin myös tekstin, että sivut ovat jonkin verran kesken... Paha siis arvostella keskeneräistä sivua, kun materiaaliakaan ei oikeastaan ole. Muistaisin myös, että sivut olivat tällaisessa jamassa, kun viimeksi kävin. :P Ensi kerralla paremmin.
Fazlin taidesivut eivät saaneet palkintoa ollenkaan, koska sivut eivät näemmä ole enää toiminnassa.
Kaikki materiaali © Riikin, ellei toisin mainita (2003-2017).