RW Club

RW Club

versio 30: Sielun peili

Päivitykset vuonna 2011

Joulukuussa

24.12.2011, hyvää joulua kaikille RW Clubin kävijöille! Viettäkää oikein rentouttava ja mukava joulu! :) ♥

- Sivu sarjakuvaa!
- Neljä uutta vierastaidetta. Kiitos Vol, Souga ja Vzion! ♥
- Neljä uutta kuvaa muihin kuviin.
- Award käyntiin, ei kun osallistumaan!

Marraskuussa

16.11.2011, minulla olisi teille kävijöille kysymys: millaisen joulukalenterin haluaisitte tänä vuonna RW Clubiin? Piti kysyä tämä jo aikaisemmin, että olisi ollut enemmän aikaa valmistella sitä, mutta... Hyviä ideoita otetaan siis vastaan, saa myös sanoa, jos ette halua ollenkaan kalenteria tänne. :) Ai niin, jos nyt vielä olen unohtanut jonkun lähettämän vierastaiteen, olkaa kilttejä ja ilmoittakaa siitä - en unohtele tahallani.

- Ulkoasun tiedot lisätty.
- Vierastaide Saikulta! Kiitos! ♥
- Award ratkaistu.

04.11.2011, minua ärsyttää ihan hirveästi, etten ole päivittänyt useammin. En vain ole ehtinyt ja jaksanut. Sarjakuvaakin olisi valmisteilla, mutta tähän päivitykseen en sitä saanut.

- Uusi ulkoasu.
- Kaksi uutta remaketta.
- Linkit päivitetty.
- Kaksi kuvaa Riikinistä galleriaan.
- Kaksi vierastaidetta. Kiitos Meo ja Tiitu! ♥

Elokuussa

06.08.2011, hyvää syntymäpäivää minulle ja RW Clubille! :) Päivityksiä tulee vieläkin varmaan harvakseltaan, minulla on niin paljon muuta tekemistä koko ajan.

- Kolme kuvaa galleriaan.
- Neljä kuvaa muihin kuviin.
- Kolme uutta vierastaidetta. Kiitos Zerwolf, Ginga Densetsu Saphira ja Zaton!
- Award päivitetty. Yksi mahtuu vielä!

Kesäkuussa

10.06.2011, no niin. Viime kuussa ei tullut päivityksiä, mitä harmittelen kovasti. Nyt minulla ei ole enää minkään valtakunnan jatko-opintokiireitä, mutta kesätöitä kyllä. Yritän silti päivittää ja sainhan minä nyt viimein sen sivun sarjakuvaa tehtyä. Tuntuu oudolta piirtää sarjakuvaa, jossa on tällä hetkellä talvi, kun ulkona on 30 astetta lämmintä! Hyvää kesän jatkoa, toivottavasti päivitän taas pian. ;)
   - Sivu sarjakuvaa.
   - Award päivitetty. Monta mahtuu vielä!

Huhtikuussa

04.04.2011, en keksinyt tänä vuonna mitään hyvää aprillipilaa, joten jätin sen tekemättä. Ajattelin kysyä, minkä värinen ulkoasu olisi seuraavaksi hyvä. Mielipiteitä otetaan vastaan vieraskirjassa. Ajattelin nääs vaihtaa sen kohta puoliin. :) Aloin muuten värittää uutta sarjissivua!
   - Award päivitetty.
   - Uusi vierastaide. Kiitos Abigail! ♥

Maaliskuussa

26.03.2011, pahoittelen päivitysten vähyyttä, mutta en ole oikein löytänyt aikaa sarjakuvan tekemiseen.
   - Award käyntiin.

Helmikuussa

04.02.2011, jee, olen ahkera päivittäjä! Minulla olisi ihan kiitettävästi kuvallista materiaalia, mutta ette saa nähdä sitä vieläkään. Johtunee laiskuudestani. Otin kuitenkin Meon kommentista vaarin ja uusin sarjakuvan lukusivun. Meon mielestä (ja omastakin mielestäni kun nyt ajattelee) lukusivu ei ollut kauhean käytännöllinen, mutta toivon, että nyt se on vähän helpompi.
   - Uusi lukusivu sarjakuvalle. Tsekatkaa se! :)

02.02.2011, uusi viekku olikin tosi kätevä, kun sössin koodin niin, ettei sinne voinut kirjoittaa. :D Nyt sen kuitenkin pitäisi taas toimia, NYT toivon saavani paljon uusia viestejä. Tarkoitus olisi päivittää jossain vaiheessa ihan jotain oikeasti kivaa, mutta uskokaa tai älkää, koulu vie nyt paljon aikaani yo-kirjoitusten takia ja koska minulla on koulun lisäksi muu elämä, jää sarjakuvanteko ym. vähemmälle. Joka tapauksessa, olen saanut kuulla monta kertaa siitä, että RW Clubin valikko on liian pitkä. Nyt niputin muutaman linkin yhteen ja yritin setviä muutenkin sivujen järjestystä.
   - Uusi voitettu award-palkinto, joka löytyy uuden sivuista- osion kautta.
   - Kolme uutta vierastaidetta. Kiitos Detrah, Tindra, Kathrina! ♥

Tammikuussa

04.01.2011, laitoin sivuille uuden vieraskirjan, koska Freebok on nyt kenkkuillut jo pidemmän aikaa. Kyllä minä pääsen lukemaan teidän viestinne ja kaikkea, mutta en voi vastata niihin, koska en pysty kirjautumaan Freebokin sivuille. Kirjoittakaa paljon viestejä uuteen vieraskirjaan, ettei se näytä niin tyhjältä! :) Toivottavasti tämä toimii ja totun siihen.
   - Uusi vieraskirja.
Päivitykset vuonna 2017
Päivitykset vuonna 2016
Päivitykset vuonna 2015
Päivitykset vuonna 2014
Päivitykset vuonna 2013
Päivitykset vuonna 2012
Päivitykset vuonna 2011
Päivitykset vuonna 2010
Päivitykset vuonna 2009
Päivitykset vuonna 2008
Päivitykset vuonna 2007
Päivitykset vuonna 2006
Päivitykset vuonna 2005
Päivitykset vuonna 2004
Kaikki materiaali © Riikin, ellei toisin mainita (2003-2017).