RW Club

RW Club

versio 30: Sielun peili

Päivitykset vuonna 2009

Joulukuussa

29.12.2009, nyt kävi niin, että jouduin poistamaan monta yhteistyöläistäni. Osa on ollut tauolla pitkään ja yhdestä ei ole piiitkään aikaan löytynyt linkkiä sivuilleni, joten... Otan mielelläni vastaan uusia y-työläisiä, jos jota kuta kiinnostaa. Sitten olisi sellainen toinen ilmoitusasia: Sain joululahjaksi uuden tietokoneen, joka on upeaa, koska vanha koneemme oli oikeasti valehtelmatta yli seitsemän vuotta vanha! Nyt on kuitenkin niin, että vanhaa skanneriamme ei saa tähän koneeseen asennettua, joten vähään aikaan ei varmaan tule kunnon kuvallisia päivityksiä. En näet saa skannattua esim. sarjakuvasivuja koneelle ennen kuin saammme uuden "monitoimikoneen". :) Hyvää uutta vuotta kaikille!

23.12.2009, hyvää joulua!!! Tämä tulee nyt hieman liian aikaisessa, mutta luulen, etten vietä huomenna pahemmin aikaani koneen äärellä, joten päivitän nyt. Riikin-aiheista kuvastoa tuli aika vähän, mutta toivon, että päivitys on silti mieleinen. :) Syökää ahkerasti hyvää ruokaa ja katsokaa joulupukin kuumalinjaa! <3
   - Sivu sarjakuvaa.
   - Kolme kuvaa galleriaan.
   - Kahdeksan kuvaa muihin kuviin.
   - Award ratkaistu!
   - Sälä-osioon uusi adoptoitava.
   - Linkit päivitetty.

15.12.2009, hei! Tännekin päin tuli viimein lunta. Olen pahoillani, etten ole päivittänyt, en ollenkaan koko viime kuussa. Nytkään ette saa päivitystä, tulin vain sanomaan, että olen elossa ja päivitys tulee viimeistään jouluna. :) Eli hyvää joulunodotusta! Nähdään! (Viekutelkaa, se auttaa jaksamaan!)

Syyskuussa

02.09.2009, hyvää päivää. En saanut elokuun aikana mitään päivitystä aikaan. En vaikka ajattelin. En vaikka minulla oli jopa synttärit. Ja nyt minulla ei ole aikaa. Tai en jaksa käynnistää tätä saakutin hidasta tietokonetta. HUOH. En minä nyt kuitenkaan kuollut ole! Tarkoitus olisi tehdä... jotain, tässä joskus.
   - Uusi kuva muihin kuviin.
   - Päivitin pienesti Woodyn pikkusivua.

Elokuussa

07.08.2009, terve terve. Tiedän, että olen surkea, kun en ole päivittänyt. Olisi väritettävänä yksi sarjissivu ja kaikenlaista kuvamateriaalia, mutta asia on nyt niin, että vanhan koneemme netti ei toimi ja siellä ovat kaikki RW Clubin tiedostot. Siksi en päässyt ilmoittamaan eilen, että minä täytin 17 vuotta 6.8 ja Riikin/RW Club täyttivät peräti 6 vuotta 3.8! Vielä saa onnitella ja tehdä kortteja. Anteeksi vielä siitä, etten ole päivittänyt. Itseäni harmittaa oikeastaan tosi paljon, koska Riikin on kuitenkin minulle tärkeä projekti.

Heinäkuussa

11.07.2009, hei hulinaa ja muorin päätä seinään. Ei kun siis... En saanut päivitettyä enempää viime kuun puolella, mutta nyt sain koottua pienehkön päivityksen kasaan. Kirjoitelkaahan vieraskirjaan.
   - Sivu sarjakuvaa!
   - Uusi kuva muihin kuviin.
   - Uusi vierastaide. Kiitos Naravox! <3
   - Award päivitetty. Vielä mahtuu mukaan!
   - Linkit päivitetty.

Kesäkuussa

17.06.2009, moi!! Nyt helmat paukkuu, olen nähnyt tämän päivityksen eteen vaivaa - enemmän kuin aikoihin. Sain jopa tehtyä kivan ulkoasun. ^_^ On oikein kiva olo ja toivon, että tämä päivitys korvaa hieman sitä, etten tosiaan ole tehnyt kunnon päivitystä aikoihin. Saatika tehnyt sarjakuvaa. Muutin muuten sarjakuvan taas värilliseksi, koska tylsä mustavalkoinen väritys alkoi tympiä. Nyt on taas vähän eläväisempiä kuvia. Ei muuta kuin hyvää juhannusta ja otetaan sitten iisisti! :)
    - Uusi ulkoasu.
   - Sivu sarjakuvaa!
   - Kahdeksan uutta galleriakuvaa.
   - Astrolle uusi profiilikuva.
   - Kolme uutta kuvaa muihin kuviin.
   - Uusi vierastaide. Kiitos WolfShenda! <3
   - Uuden ulkoasun kuva ja tiedot.
   - Award käyntiin, osallistukaahan!
   - Uusi yhteistyöläinen, Fancy!

09.06.2009, heippa. Työskentelen ihan tosissaan päivityksen eteen!! Kyllä minä vielä tässä kuussa teen isomman päivityksen. Nyt minä vain etsisin uusia yhteistyöläisiä. Kaksi päätti lopettaa, joten paikkoja olisi auki. Tulkaa ihmeessä kysymään. :)

Toukokuussa

25.05.2009, minulla hei ihan tosi olisi tällä kertaa päivitettävää! Nyt ei vain oikein ole aikaa säätää joitain kuvia loppuun asti ym. Sarjakuvaa yritän ensi päivitykseen tehdä ainakin sen sivun ja tuotaah... No, ilmoittelin vain olevani hengissä. Ehkä tekaisen uuden ulkoasunkin kesän kunniaksi. Tämä kun on aika tällainen ruskea.    - Käykää tsekkaamassa fanilistakokelmani uusi eheä ulkoasu.

Huhtikuussa

28.04.2009, moi. Nyt on sitten tehty ensi lukuvuoden (2. lukiovuoden) kurssivalinnat ja sellaista. Minun piti päivittää joitakin päiviä sitten, mutten jaksanutkaan. Enkä nytkään saanut kaikkea materiaalia valmiiksi, joka minulla oli tätä päivitystä varten. Pahoitteluni, yritän pitää kiintiöt edes yhdessä päivityksessä per kuukausi. Vaikka anti olisikin surkeaa... Kirjoitelkaa vieraskirjaan.
   - Galleriaan kuva.
   - Yksi kortti lisätty.

Maaliskuussa

26.03.2009, hyvvää päivvää! Kuten huomaatte, olen saanut jotain aikaan. Aplodeja siis! :D Huomatkaa nyt se, että sain viimein aikaan edes tuon yhden sivun sarjakuvaa! \o/ Kaikki galleriakuvat eivät ole aivan uusia, sillä kaivelin hieman papereitani etsiessäni materiaalia. Minun pitäisi nytkin lukea koeviikkoa varten, mutta päivittäminen on minusta järkevämpää...
    - Uusi ulkoasu.
   - Sivu sarjakuvaa!
   - Galleriaan seitsemän kuvaa.
   - Kuva muihin kuviin.
   - Kolme vierastaidetta. Kiitos Detrah, Zerida ja Vilde!
   - Linkit päivitetty.
   - Award ratkaistu.
   - Uuden ulkoasun kuva ja tiedot lisätty.

05.03.2009, ikävä kyllä ette saa vieläkään nauttia uudesta ulkoasusta. Itse ulkoasu on kyllä valmis, mutta en ole saanut yhtä ainuttakaan sarjissivua väritettyä loppuun + eräs kuva on kesken. Haluaisin sillä kertaa näet edes hieman enemmän päivitettävää. :P Sain kuitenkin hieman joitakin "korjauksia" aikaan ja päivitän ne jo nyt.
   - Ylläpito-osion perusinfo päivitetty kunnolla ja sinne myös kuva.
   - Historia-osioon pieni muokkaus.

Helmikuussa

17.02.2009, terppa. Olen tässä hieman tehnyt kaikenlaista pientä ja en niin pientä. Ajattelin vain ilmoittaa, että olen saanut uuden ulkoasun melkein valmiiksi ja tarkoitus olisi julkaista se mahdollisimman pian. Jos jaksan, niin saatte myös sarjakuvaa, kuvia ainakin on luvassa. :) Odotelkaas siis vielä pieni hetki.

06.02.2009, vitsi olen tosi ahkera! No, ei, en tosiaankaan ole. Laitan vain tuon index-sivulla olevan kuvan näytille ja sitten katoan taas. Yritän vain saada vähän tästä hommasta kiinni - ihan vaikka pienilläkin päivityksillä. :P
   - Galleriaan uusi kuva.
   - Uusi linkitysnappi.
   - Uusi index-sivu.

04.02.2009, heipsis. Tällä kertaa saatte hieman kuvallista tuotosta, vaikkakaan ette paljoa. Aloin tehdä omaa Riikin-aiheista kalenteria. En nyt tosin ehtinyt päivittää tänne tammikuun kalenterikuvaa, mutta voittehan te vaikka silti tulostaa sen. :P Jos nyt haluatte tulostaa niitä kuvia. Ainakin ne ovat galleriantäytteenä, jos eivät muuta.
   - Galleriaan uusi alaotsikko ja kaksi uutta kuvaa.
   - Yksi uusi vierastaide, kiitos Naravox! <3

Tammikuussa

28.01.2009, very much hello kaikille. Minulla ei ole oikeastaan päivitettävää, kunhan vain ajattelin ilmoittaa tämänhetkisestä ylpeyden aiheestani JJangin listasta. Käykää ihmeessä katsomassa ja liittykää toki itse fanilistallekin! ^_^ Ei minulla nyt muuta... Yritän (joo niin varmaan...) kovasti saada sarjakuvaa aikaiseksi.

04.01.2009, hyvää uutta vuotta 2009 kaikille! ^^ En ikinä saanut tuota joulukalenteria loppuun... Ehkä se on kohtalo, koska näin kävi viime vuonnakin - tosin paljon aikaisemmin. Tarkoitukseni oli tehdä iso päivitys vuoden loppuun mennessä, mutten vain jaksanut. -__-' No, ehkä tässä vielä... Ei minulla sitten muuta.
   - 1 uusi kuva galleriaan.
   - Linkit päivitetty, kuten tavallista.


Päivitykset vuonna 2017
Päivitykset vuonna 2016
Päivitykset vuonna 2015
Päivitykset vuonna 2014
Päivitykset vuonna 2013
Päivitykset vuonna 2012
Päivitykset vuonna 2011
Päivitykset vuonna 2010
Päivitykset vuonna 2009
Päivitykset vuonna 2008
Päivitykset vuonna 2007
Päivitykset vuonna 2006
Päivitykset vuonna 2005
Päivitykset vuonna 2004
Kaikki materiaali © Riikin, ellei toisin mainita (2003-2017).