RW Club

RW Club

versio 30: Sielun peili

Päivitykset vuonna 2008

Joulukuussa

05.12.2008, 20 000 kävijää + joulukalenteri! Olen nyt "hieman" jälkijunassa tämän joulukalenterin kanssa, mutta päätin, että saamari soikoon teen sen valmiiksi! Tai siis ainakin nyt aloitin... Näin nopeasti tekaistuna tuli jopa ihan hyvää jälkeä. Mutta siis... sivuilla ylittyi myös 20 000 kävijän raja tuossa pari päivää sitten, juhlistetaan sitäkin. Kalenteriin on nyt linkki kahdessa paikassa ja yritän päivittää sen joka päivä. :) Eli hyvää joulunodotusta!

Marraskuussa

29.11.2008, hellooou~! Ajattelin vain ilmoittaa, että vaikka olen taas ollut hiljaa pitkään, aion kyllä taas päivittää isomminkin. Sitten joskus... Joulukuu on pian ovella ja se tarkoittaa joulua! :D Nyt on jo vähän myöhäistä, mutta haluaisitteko jonkin hassun joulukalenterin RW Clubiin? Voisin nyt tehtailla sitä tässä, kun vielä on hetki aikaa. Taidan toteuttaa sen joka tapauksessa, vaikka te kävijät ette mitään sanoisikaan. ^^' Arvostan kuitenkin palautettanne - muistakaa se!
   - Awardiin viisi osallistujaa. Vielä mahtuu!

Ensi kerralla sitten jo varmaan enemmän päivitystä, kirjoittakaa viekkuun, siellä on kohta jo 500 viestiä. :)

01.11.2008, iltapäivää. Kello on viittä yli puoli neljä, joten niin voin varmastikin sanoa. :P Ei minulla nyt mitään erityisen paljoa ole päivitettävää. Ei ainakaan kuvallista sellaista, mutta jos en päivitä näitä nyt, niin en muista niitä koskaan. :D Uskoisin, että seuraavassa päivityksessä saatte pari sivua sarjakuvaa, varmaan uuden sivun ja yhden uudelleenpiirretyn vanhan. Jos siis jaksan värittää. ^_^' Kirjoitelkaahan vieraskirjaan, siellä on kohta 500 viestiä. Ai niin, tarkkailkaa kävijälaskuria 20 000 kävijä saa jonkinlaisen palkinnon! Ohops muuten - hyvää marraskuun 1. päivää! :)
   - 18. ulkoasun kuva ja tiedot lisätty.
   - Linkit siistitty + yksi uusi linkki.
   - Yksi uusi palkinto.
   - Award jälleen käyntiin. Osallistukaatten!

Lokakuussa

25.10.2008, heippa! Eipä mennyt paljoa, kun pääsin päivittämään. Tai siis, kun sain energiaa ja sain kaiken haluamani materiaalin valmiiksi. :) Eipä tässä muuta... Syysloma loppuu pian ja kaipaan sitä jo. -__-'
   - Uusi yhteistyöläinen, Detrah! <3
   - Seirucille uusi henkilöesittelykuva.
   + Päivittelin henkilöesittelyjen tekstejä.
   - 6 uutta kuvaa galleriaan.
   - Uusi remake.

Ei sitä matskua nyt niin paljon ollutkaan. :D Sarjakuvaa olen luonnostellut lisää ja yritän (edelleenkin) sitä kovasti värittää. Näkemisiin taas ja hyvää viikonloppua!

23.10.2008, pitkästä aikaa. Aikomukseni oli päivittää paljon aikaisemmin, mutten ole sitten ehtinytkään. Eikä minulla nytkään ole aikaa päivittää kaikkea materiaalia, mitä minulla olisi. Eli ihan vain pieni päivitys. Kuvia on kyllä tulossa iso liuta ja olen skannanutkin ne jo, nyt en vain kerkeä niitä tänne laittamaan... :/ Olen tussannut seuraavan sarjakuvasivunkin, tarvitsisin vain energiaa sen värittämiseen.
   - Award ratkaistu.
   - Uusi yhteistyöläinen, Anni! <3

Näkemisiin! Yritän päivittää mahd. pian. :P

Syyskuussa

26.09.2008, hei. Ihan ensiksi täytyy ilmoittaa, että award on nyt täynnä ja yksi osallistuja liikaakin peräti. Yritän saada awan ratkaistua mahd. pian. Sitten asiaan: minulla on ollut nyt koeviikko, joka on viimein loppumassa ensi tiistaina. Sen jälkeen yritän sitten saada jotain parempaa aikaan. Huom. yritän. Sen verran vielä, että ottaisin mielelläni aktiivisia yhteistyöläisiä, koska melkein kaikki y-työläiseni on tauolla ja se on... no, tylsää.
   - Galleriaan uusi kuva ryhmäkuviin.
   - Linkit päivitetty.
   - Award päivitetty. Täynnä!

Ensi kerralla lisää galleria-kuvia! Minulla on muutama varastossa. ^_^

06.09.2008, syksyjä. Taas vierähti aika pitkä tovi, enkä nytkään saanut aikaan sarjakuvaa. Koulu vie tosissaan aikaani aika roimasti ja koeviikkokin on tässä jossain vaiheessa tulossa. Rasittavaa. Halusin kuitenkin tehdä uuden ulkoasun, koska vanha oli jo aika... vanha, eikä sovi oikein vuodenaikaankaan. Kirjoittakaa vieraskirjaan ja osallistukaa awardiin. :) Hei taas! o/
   - Uusi ulkoasu.
   - Galleriaan kaksi uutta kuvaa.
   - Yksi uusi vierastaide. Kiitos Zaton!
   - Award päivitetty. Vielä on tilaa!
   - Kaksi uutta palkintoa.

Elokuussa

16.08.2008, on siitä taas aikaa. Koulu on alkanut ja lukiossa on ihan liian pitkiä päiviä minun makuuni. Surullista... En ole ollut kovin aktiivinen, mutta nyt otin itseäni niskasta kiinni ja väritin sen yhden kauan kaivatun sivun sarjakuvaa. Aion muuten muuttaa sarjiksen taas värilliseksi, koska mustavalkoinen tympii minua ja on ihan mielikuvitukseton. :D
   - Sivu sarjakuvaa.
   - Galleriaan yksi uusi kuva.
   - Sälä-osiossa uusi adoptoitava.

Ei sitten sen isompaa päivitystä.

05.08.2008, huomenna tulee sitten minulle taas yksi lisävuosi kello 10.11. Otan vastaan kortteja ja onnitteluita ja olen siis hyvin otettu kaikista tällaisista. ^_^ Taaskaan ei tule sen isompaa päivitystä, vaikka minun pitikin värittää se sivu sarjakuvaa. Työstän muuten tällä hetkellä myös toista Riikin-aiheista sarjakuvaa, jonka tosin ajattelin julkaista vasta, kun se on valmis, koska piirtotahti ei ole aina niin päätä huimaava; sarjis on meinaan aika kovatöinen. Tämän tekstin vieressä on tuollainen pikkuinen kuva, josta painamalla saa näkyviin piirtämäni onnittelukuvan. En meinaan saanut sitä oikein hyvin mahtumaan tuonne index-sivulle. :D Kohta koulut alkavat taas ja minua jännittää...
   - Galleriaan samainen onnittelukuva.
   - Award päivitetty.

Heinäkuussa

15.07.2008, mökkeilty on ja yritän kovasti saada jotain eloa sivuille. Edes näin kesäloman kunniaksi. Joka sekin alkoi jo kauan sitten... Sarjakuvaa olisi edelleen se kaksi sivua värittämättä, mutta minulla ei vain ole insipaariota tehdä niitä valmiiksi. :/ Seuraavaan päivitykseen voisin yrittää vaihtaa ulkoasun ja saada ne sarjissivut valmiiksi. :')
   - Neljä uutta galleriakuvaa.
   - Uusi remake.
   - Kolme uutta kuvaa muihin kuviin.
   - Uusi vierastaide. Kiitos Zerida! <3
   - Woody-minisivulle uusi ulkoasu.
   - Award ratkaistu ja uusi käyntiin!
   - Kuusi uutta voitettua palkintoa.
   - 10 uutta testitulostalisätty.
   - Tekijäinoikeuksissa muokkauksia.

Kesäkuussa

25.06.2008, hei. Päätin vain ilmoitella, että olen koko ajan tekemässä... no, melko isoa päivitystä, johon yritän sarjakuvaakin sitten saada. En ole varma, saanko sitä valmiiksi vielä tämän kuun puolella. Olen väkertänyt myös kauheasti fanilistasivuni kanssa, joku on ehkä huomannutkin. Vaihdan myös jossain vaiheessa ulkoasun, en ole varma, teenkö sen jo seuraavaan päivitykseen vai vasta myöhemmin. En halua kuitenkaan raataa itseäni näännyksiin, ainakaan tässä tietokoneruudun edessä. :) Hengissä kuitenkin ollaan ja päivitys on tulossa. ^^

22.06.2008, pääsin mökiltä hengissä ja kovasti yritän saada jotain eloa sivuille. Edes näin kesäloman kunniaksi. Joka sekin alkoi melkein kuukausi sitten...    - Kolme uutta galleriakuvaa.
   - Yksi uusi kuva muihin kuviin.
   - Uusi vierastaide. Kiitos Zerida! <3
   - Award ratkaistu ja uusi käyntiin!
   - Kolme uutta voitettua palkintoa.

20.06.2008, hyvää juhannusta kaikille! Uhmasin kohtaloa ja lähdin juuri valmistuneelta mökiltämme tänne kotiin ja tajusin, etten tee täällä mitään, joten pitäisi varmaan lähteä skootterin kanssa takaisin... Piirsin tuollaisen hienon juhannus- kortin ja se on nyt index-sivulla ja... ja... En minä tiedä, mitä sekoilen. En nyt ehdi/jaksa päivittää, mutta kun juhannuksen jälkeen tulen mökiltämme, niin voisin vaikka yrittää. Pitäkää järki päässä ja housut jalassa näin keskikesän juhlana! ^^

16.06.2008, tällöin päivitin awardin... :D

Toukokuussa

13.05.2008, syyttäkää vain koulua, jos mitään ei tapahdu. :D Minulla on ollut jumalaton määrä kokeita ja pelkästään eläminen imee minusta kaikki mehut. Vaikka olenkin 15, voi noin kai silti sanoa. En ole oikeastaan saanut mitään aikaan ja kaiken lisäksi nettimme oli toimimattomana kaksi viikkoa mitättömän pienen vian takia. -_-' Sarjakuvaa on tekeillä ja yritän sitä jossain vaiheessa tänne saada. Pitäkää ittene ihmisinä! o/
   - Yksi uusi galleriakuva.
   - Neljä uutta muuta kuvaa.
   - Historia-osio uusiksi.
   - Neljä uutta vierastaidetta. Kiitos kaikille!
   - Awardiin 6 uutta osallistujaa.

Huhtikuussa

03.04.2008, hei taas pitkästä aikaa. Päivitys meni nyt vähän huhtikuun puolelle, mutta älkää välittäkö. Nyt päivitykset harvenevat (ei, eivät ne vielä harvoja olleet...), koska minulle iskee huhtikuuksi paha koebuumi näin ysiluokan päätteeksi. Yritän kuitenkin päivitellä. Kevään jatkoja! :)
   - Sivu sarjakuvaa.
   - 10 kuvaa galleriaan.
   - Yksi uusi henkilö ja Fanalle uusi profiilikuva.
   - Uusi remake.
   - Muihin kuviin yksi uusi kuva.
   - Linkit päivitetty.
   - Yksi linkitysbuttoni uusittu. :)
   - Valikkoon kopioitavaa- ja yhteistyö-osiot.
   - Kopioitaviin kaksi kuvapohjaa.
   - Award päivitetty.
   - Ulkoasuihin uuden ulkoasun kuva ja tiedot.

Maaliskuussa

22.03.2008, en ole päivittänyt aikoihin. Minulla on kyllä syyni ja ei kai se kenenkään maailmaa kaada. Kävijät tosin saattavat vähentyä... Joka tapauksessa, olen tehnyt uuden ulkoasun ja isomman päivityksenkin pitäisi tulla vielä tämän kuun puolella. Katsoo nyt miten ehdin. Ei tällä kertaa muuta. Hyvää pääsiäistä jokaiselle!

Helmikuussa

05.02.2008, oh my God! 10 000 tuhatta kävijää! Menihän se raja viimein rikki ja senpä kunniaksi tein (lue: jouduin) tekemään uuden kuvan index-sivun sisääntulo-banneriin. Vanha olisi ollut liian pieni. Yleensä en ole saanut pientäkään päivitystä aikaan, kun jokin kävijämäärä on mennyt rikki, mutta nyt sentään. Jos joku haluaa jonkin sortin palkintokuvan niin ilmoittaa mieluusti vieraskirjassa olleensa 10 000. kävijä. Päivitys ei tosiaankaan ole suuri, eikä erityisen kuvallinen, mutta ainakin jotain. :) Kiitos vielä kaikille kävijöille!
   - Sivukartta päivitetty.
   - Winampin soittolista viimein päivitetty.
   - Ylläpito-osioon uusi osio - 138 kysymystä.

Tammikuussa

30.01.2008, hiukan hiljaista vai? En ole kauheasti päivitellyt, mutta minkäs teet. Kemian päättökoe lähenee, samoin RW Clubin kävijämäärä lähentelee jo 10 000. Kyseisen numeron kävijä voisi muuten ilmoittaa itsestään, jos haluaa jonkin palkintokuvan. :) Voisin myös ottaa yhteistyöläisiä, haluaisiko kukaan..?
   - Galleriaan kolme kuvaa.
   - Muihin kuviin uusi kuva.
   - Linkit putsattu ja yksi uusi lisätty (Oodi-web).
   - Award taas käynnissä!
   - Ylläpito-osiossa oleva soittolista saatetaan päivittää.

13.01.2008, hei. Toivottavasti kaikkien vuosi on alkanut ainakin suht hyvin. Minä alan olla hieman yksinäinen, kun poikaystäväni käy töissä Helsingissä ja on siellä neljä päivää viikossa. Ei siinä pahemmin ehdi nähdä ja... no, mitä minä tässä valitan. Päivitettävää ei ole todellakaan "yhtään mitään", mutta ainakin ilmoitan eläväni ja uskokaa tai älkää, tuohon index-sivun tekoon meni aika kauan. Vaihdoin sen siksi, koska olihan se vanha ollut jo aika kauan liikenteessä ja vaikka näin vuoden 2008 kunniaksikin. :)
   - Index-sivulle uusi ulkoasu.
   - Galleriaan uusi kuva.


Päivitykset vuonna 2017
Päivitykset vuonna 2016
Päivitykset vuonna 2015
Päivitykset vuonna 2014
Päivitykset vuonna 2013
Päivitykset vuonna 2012
Päivitykset vuonna 2011
Päivitykset vuonna 2010
Päivitykset vuonna 2009
Päivitykset vuonna 2008
Päivitykset vuonna 2007
Päivitykset vuonna 2006
Päivitykset vuonna 2005
Päivitykset vuonna 2004
Kaikki materiaali © Riikin, ellei toisin mainita (2003-2017).