RW Club

RW Club

versio 30: Sielun peili

Päivitykset vuonna 2005

17.09.'05: Syvästi pahoittelemme sitä, ettemme ole päivittelemään päässeet. Eikä nytkään tule mitään erikoista. Kun ei keksi mitään. Kertokaas mitä haluatte tänne. ^^ Iloitkaa edes siitä että Woodista, Woodin galleriaan ensimmäinen kuva sitten uuden ulkonäön. HTML-opas ei ole enää HTML-opas vaan kotisivujenteko-opas, jota on jo mukavasti aloitettukin. Käykäähän katsomassa.

27.08.'05: Koulu on nyt sitten alkanut ja aika netissä vähenee. Emme kuitenkaan katoa minnekään, vaikka edellisestä päivityksestä aikaa onkin. Kaksi uutta yhteistyöläistä ja awardiin osallistujia. Sinne siis. ^_^ Animelayoutsin linkki muutettu. Kaksi jättisuurta ja kamalaa buttonia poistettu linkitys-osiosta ja muutama lisätty tilalle. Duh. Melko pientä ja olematonta päivittelyä, mutta yritämme saada vähän parempaa lähiaikoina.

11.08.'05: Layout kokonaan viimein valmis. Award on taas käynnissä! Kaikki osallistumaan! Muutamia osioita poistettu Muuta-osiosta. RW Clubin voittamia awardejakin lisäilty ja sellaista pientä. ^^ Pian taas nähdään. Muutamia linkkejä lisätty ja linkitysbuttoja.

09.08.'05: Ensin ajattelimme, että teemme uuden ulkoasun vasta koulun alussa, mutta tässä onkin nyt sitten RW Clubin loppukesän ulkoasu. Riikinillä oli synttärit elokuun kuudes päivä - vielä ehtii onnitella. ^^ Ulkoasun siirto on vielä vähän kesken, joten jotkut sivut saattavat olla vielä vanhassa kuosissaan. RW Club täytti muuten vuoden kuusi päivää sitten!

21.07.'05: Ei tätä voi päivitykseksi sanoa eikä se sitä olekaan, mutta Riikinin Galleriaan päivitetty viime päivityksen kuvat nyt näkyviin. Koiria laumasta ja muualta sarjakuvasta kuvat nyt näkyviin. Siellä onkin ISO kasa kuvia. Uusi ulkoasukin tulossa pian. Eikö ole mukavaa? ^^ Yksi yhteistyöläinen lisätty.

12.07.'05: Tätä te olette odottaneet! Suurta mahtavaa päivitystä. Tämä päivitys rajoittuu kuitenkin Riikiniin sillä Wood ei ole oikein ehtinyt tätä kaikkea. Mutta nyt, kuulkaa Riikiniä. - Riikin henkilöesittelykuvia iso liuta ja lisää tulossa myöhemmin.
- Riikin ei edes muista mihin kaikkiin paikkoihin tuli uusia kuvia, koska niitä tuli PALJON! Katsokaa vaikka.
- HTML-opasta lisää.
- Woodin gallerioita siivottu.
- Linkkejä paljon lisää.
- Yksi uusi taustakuva
Siinä ne sitten olivatkin. Toivottavasti viihdyttää.
*webmasterit pyyhkivät hikeä otsaltaan*

28.06.'05: Iso päivitystä ei vielä tule, mutta yksi asia on varma. Se että se iiiso päivitys on TODELLA lähellä. Sillä nyt kaikkia gallerioita ollaan alettu siivota, uusien kuvien tieltä. Eikös olekin mieltä lämmittävää. Aika turha ilmoitushan tämä oli, mutta tiedätte ainakin missä mennään.

24.06.'05: Onko ollut liian "pitkä" tauko? No ei se mitään. Sillä saimme foorumin valmiiksi! Menkäähän äkkiä rekisteröitymään sinne. Ja muuten: Jättipäivitykseen ei ole enää pitkä aika. :D

17.05.'05: Ei niitä Galleriakuvia tullut vieläkään, mutta HTML-opasta valmistettiin AIKA tavalla. Olkke hyvve!

16.06.'05: Kivaa. Menkääs Muuta -> Kilpailut -> Siellä uusi kilpailu!

12.06.'05: Osta-osion hinnat päivitetty!

10.06.'05: Halusimme kovasti päivittää sivut, mutta ei löytynyt muuta, kuin se että kävijälaskuri ja äänestä erääseen top-listaan lisätty. Äänestäkää nyt ja kirjoittakaa viekkuun!

08.06.'05: Pidämme aavistuksen pituisen tauon. Ei kestä todellakaan kauaa. Piirrämme vain kauhian kasan kuvia ja poistamme suuriman osan vanhoista. Sitten lisäämme niiden tilalle (tavallaan) aivan älyttömän kasan uusia kuvia! Kelpaako? Ja kirjoitelkaa vieraskirjaan. Muistakaakin. Ja tuossa Jontuskalle palkinto, kun kirjoitti viekkuun ensimmäisenä.

07.06.'05: Vieraskirja lisätty. *molemmat hyppivät vieläkin onnesta*

06.06.'05: VIIMEIN RW CLUB PÄÄSI NETTIIN! NYT JUHLIMME JA BILETÄMME ITSEMME HENGILTÄ! TÄMÄ EI VOI OLLA TOTTA! IHANAAAAA!

28.05.'05: Olipas pitkä tauko päivityksissä. Onneksi kestitte. Neljä linkkiä lisätty ja yksi kuva Riikinin Muita kuvia koirista-galleriaan. HTML-opasta uudistetaan! Käykääs katsomassa. Nyt oppaasta tehdään kokonainen. Emme ole varmoja tuleeko leiskasta sittenkään frame, table -tai div leiska.

05.05.'05: Webmaster-osioon uusi osio Riikinin tekstien alapuolella. Aukeaa pop-uppiin. Yritämme tosissamme päivittää isompia päivityksiä.

02.05.'05: Riikinille viisi testitulosta lisää.

01.05.'05: Aaah. Kesä tulee. Jo toukokuun ensimmäinen päivä. Ai niin. Ne ketkä pelaavat Crystal Dog´s Webissä voivat kääntää päänsä sinne päin. Ulkoasu on näet nyt kesäisempi. Sitten vielä yksi kuva Dainin Galleriaan ja yksi kuva Koiria laumasta ja muualta sarjakuvasta-galleriaan.

26.04.'05: Aivan uskomatonta!! Täten RW Club on siirtynyt uuten ja neljänteen ulkoasuunsa! Ihailkaa. Myös fanclubiin uusi leiska. Kesä tulee, kuten RW Clubin laykin tuli. Nyt navigointi onnistuu sivuilla helpommin. ;)

25.04.'05: Webmaster-osioon pientä päivittelyä ja Riikinin juttujen alapuolella linkki hänen tekemiinsä testeihin. Linkkejä lisätty ja poistettu. Yksi linkitysbutto poistettu ja kaksi lisätty.

24.04.'05: Nyt tuli pitkästä aikaa RW Clubiinkin eloa. Riikin laittoikin nyt tuhdin kasan kuvia galleriaansa. Kenran sisarusten galleriaan kaksi kuvaa. Koiria laumasta ja muualta-galleriaan neljä kuvaa, sekä Seirucin galleriaan yksi kuva. Mahtaako riittää? Ei tietenkään. Muuta-osioon tietovisa Riikinistä. Testatkaapas itsenne siellä. :)

01.04.'05: Nyt tulikin ISO päivitys taas! Eli ei mitään! XDD Hehee! Hyvä aprillia vaan!

29.03.'05: Pitkästä aikaa taas pienenpuoleinen päivitys. FanClubiin synkempi ulkoasu. Aika omituista. Kun juurihan sinne saatiin keväinen ulkoasu, niin sitten tulee jo ihan synkkä. Piakkoin taas uusi ulkoasu Clubiin. Ehkä jopa RW Clubiin. FanClubiin eri taustamusakin. Within Temptationin Memories. Anteeksi kopioinnista. Sitten sinne Webmaster-osioon olevassa linkissä yksi kuva Riikinistä. Eikä sitten naureta! Yksi kuva Riikinin Muita kuvia koirista-galleriaan.

05.02.'05: Taustakuvista poistettu yksi liian iso ja turha kuva. Riikinin Muita kuvia koirista-galleriaan kuva. Webmaster-osioon (niille jotka sen ovat katsoneet ja nähneet alhaalla olevan linkin) yksi kuva Woodista. Muuta-osioon kokonaan uusi paikka. Se onkin upea juttu. Käykäähän katsomassa. Toimimattomia linkkejä poistettu. Ettekä ikinä usko: Riikin sai henkilöesittelyt valmiiksi. Enää vain kuvat.

21.02.'05: Pitkästä aikaa ISO päivitys. Ja tätähän onkin koottu pitkään. Riikinin Dain-galleriaan kuva ja Muita kuvia koirista-galleriaan 3 kuvaa. Koiria laumasta ja muualta-galleriaan yksi kuva Giirosta. Interaktiivisiin myös YKSI animaatio. Henkilöesittelykuvia lisää Riikinin henkilöille. Muuta-osion Suomennoksia ja Sanoituksia-juttuun, uusi kappale. HTML-opas valmiiksi. Tasan kuukausi siitä, kun RW Clubin layout vaihdettiin. Woodin galleriaankin kuva MonsterDragonista. Myös ShiroFighter-galleriaan kuva. FanClubille uusi ulkoasu, kesäisempi tai keväisempi sellainen. Kysytyimpiä kysymyksiä päivitelty. Phui. Siinä niitä sitten olikin.

12.02.'05: Olemme sitä mieltä, että päivityksiä tulee liian usein ja liian pieniä. Yritämme tosissamme tehdä isompia päivyreitä seuraavaksi. Nyt kerromme vain, että Riikinin henkilöesittelyt ovat kohta kokonaan valmiit. Vielä neljä hahmoesittelyä tekemättä. Kuvat kyllä puuttuvat, mutta Hangin kuva on lisätty mukaan.

09.02.'05: Kaksi ensimmäistä äänestystä lisätty! Muista käydä katsomassa ja äänestämässä.

05.02.'05: Taas päivitystä! Kolme kertaa perätysten. Muuta-osioon TAAS uusi osio. Tällä kertaa Suomennoksia ja sanoituksia. Kannattaa katsoa. Etenkin Nightwish-fanien.

04.02.'05: Muuta-osioon lisätty Kiitokset-osio. "Kiitettyjä" henkilöitä ja sivuja saattaa tulla lisää. Käy katsomassa oletko heidän joukossaan!

03.02.'05: Aivan! Uusi päiväys. Mutta vain pieni. Seuraavaksi yritetään isompaa päivitystä. Mutta asiaan. Galleria -> Riikinin Galleria -> Muita kuvia koirista. Sinne yksi kuva. Olkee hyve. Myöhemmin vielä eri taustamusa FanClubiin.

29.01.'05: Index-sivua eli sitä sivua, kun tulee sivuille muuteltu ja lisätty kiva "säde" leijailemaan pitkin sivua.

21.01.2005: Uusi layout! RW Clubissa menossa jo kolmas versio. Samalla vuoden ensimmäinen päivitys. Woodin, muita kuvia koirista-galleriaan yksi kuva. Nyt täytyisi vielä keksiä muuta päivitettävää.


Päivitykset vuonna 2017
Päivitykset vuonna 2016
Päivitykset vuonna 2015
Päivitykset vuonna 2014
Päivitykset vuonna 2013
Päivitykset vuonna 2012
Päivitykset vuonna 2011
Päivitykset vuonna 2010
Päivitykset vuonna 2009
Päivitykset vuonna 2008
Päivitykset vuonna 2007
Päivitykset vuonna 2006
Päivitykset vuonna 2005
Päivitykset vuonna 2004
Kaikki materiaali © Riikin, ellei toisin mainita (2003-2017).