Aikojen alussa


Tervehdys!

Olet päätynyt RW Clubin liitesivustolle nimeltä "Aikojen alussa". Sivu aukesi Riikinin ja RW Clubin syntymäpäivien (6.8.2010) kunniaksi. Riikin ja RW Club täyttävät seitsemän ja itse ylläpitäjä-Riikin peräti 18 vuotta! Sen kunniaksi päätin kaivaa esiin Riikin-sarjakuvan (keskeneräisen) ensimmäisen version. Kuulitte oikein, tällä hetkellä sivuilla oleva sarjakuva ei ole ainoa versio, vaan vuosien varrella sarjakuva on uusittu useammankin kuin kerran. Sivuilla oleva sarjakuva on versioissaan peräti kolmas!

Juhlan kunniaksi kuitenkin kaivoin nämä järisyttävät paperit esiin, skannasin ja muokkasin ne julkaisukuntoon. Mitään silmänruokaa ei ole luvassa, pikemminkin huvitusta jokaiselle, jota kiinnostaa, millainen tyylini on joskus ollut. Sarjakuvan juoni on myös muuttunut vuosien varrella, saatte maistiaiset siitäkin. Myös hahmojen kuvioinnit ovat ensimmäisessä versiossa erilaiset.Kuvien joukossa on myös muutama uudempi kuva, joissa Riikinillä on nykyisenlainen kuviointi. Kuvissa esiintyvä Kadeja on sarjakuvan vihollislauman Zekarujen johtaja (jossa ei yhtään näy Gingan shinobikoirien vaikutus :D). Joihinkin kuviin on selvennetty hahmojen henkilöllisyyksiä, sillä kaikkia ei ole esitelty nykyisessä sarjakuvassa. Saat kuvista selityksen viemällä hiiren pikkukuvan päälle.


Luvassa parhain osuus: sarjakuva! 22 sivua sarjakuvaa + kansikuva ja lyhyet henkilöesittelyt. Jokaisen sivun yhteyteen olen myös lisännyt oman kommenttini. Tämän sarjakuvan kanssa kävi muuten niin, ettei Riikin itse edes ehtinyt esiintyä siinä, kun jo aloitin uuden sarjakuvan. Tässä oli ensin jotain hienoa pohjustusta, jossa Fana vasta odottaa Riikiniä.
Kansikuva - Henkilöt - 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Materiaali (c) Riikin 2004
Taustakuva (c) Subtle Patterns