FI*Easylife’s Wintertime Kiss “Napoleon”

d.o.b. 30.12.2018
klassinen punatabby valkoisella
red tabby w/ white (MCO d 09 22)
Sire: SC Olaf Junior Kaprysowo*PL
Dam:
GIC S’Ally BJ Axis Star, CZ
Kasvattaja/Breeder: Pia Peltola

Olin haaveillut punaisesta kollipojasta siitä lähtien, kun olin tutustunut maine coon -rotuun. Jostain syystä sopivaa coonia ei kuitenkaan ollut ilmeisesti sattunut kohdalle. Kaikki muuttui, kun Pialle syntyi ihana pentue vuoden 2018 loppumetreillä. Menimme “vain katsomaan” pentuetta, johon oli syntynyt kaksi punaista kollia. Napoleon vei heti sydämeni, kissassa oli sitä jotain. Niinpä pitkään haaveilemani kollipoika muutti meille varhaiskastroituna ihan vain ihanaksi perheenjäseneksi. Napoleon on hieman arka luonne, mutta se on silti ottanut paikkansa kissalaumassamme ja välillä käyttäytyy kuin kuningas ikään. Se on kova kerjäämään ruokaa ja erityisesti viemään vaikka ruuan lautaselta, jos sille päälle sattuu!

Kissoillemme on siunaantunut hieman mahtipontisia nimiä, joten Napoleon ei voinut olla poikkeus. Koska nimi on enne, Napoleon tietää tälläkin hetkellä olevansa kaiken huomion keskipiste, eikä yhtään vähempää.

Briefly in English:
I had dreamt of a red coon boy ever since I got familiar with the breed. When a lovely litter was born in December of 2018, I was sold. There was this one, lovely red tabby boy. It was love at the first sight. Napoleon was spayed before moving to us and he is now a perfect part of our family.