Aatu

d.o.b. 9.6.2012

sinivalkea
blue w/ white (HCL a 09)
neutered male

Aatu on meidän ensimmäinen yhteinen kissamme ja muutti meille kesän lopuilla karkkilalaisesta perheestä. Aatu osaa olla erittäin herttainen, mutta myös hieman arvaamaton liikkeissään. Yleensä ohjeistamme vieraita olemaan koskematta Aatuun siitä huolimatta, että se tekee kovasti itseään tykö. Aatu käyttäytyy nimensä mukaisesti kuin diktaattori ja sen mielestä jokaisen pitäisi pystyä lukemaan sen ajatukset siinä suhteessa, mistä saa silittää ja mistä ei.

Aatu on kissalauman ehdoton pomo ja rakastaa pentuja. Aatu on ollut Sissin kahdelle pentueelle varaisä ja se on aina tunkemassa ensimmäisenä pentujen luokse. Pennuilta Aatu sietää mitä vain ja tuntuu rakastavan niitä ehdoitta.

Briefly in English:
Aatu is our first cat and he is long-haired housecat. He has a very varying temperament: he is caring and loving boy but then he also thinks that he shouldn’t be patted just somewhere. Aatu excepts that everybody knows he’s limits by thought…

Aatu is the boss man of our cats. He also loves kittens and loves to take care of them. Even though he doesn’t like all two-legged creatures he has always loved kittens and our new cat family members.